Gatufest i Enskede 1 september 11-16


Foto: Tommie Lindström

Loppmarknaden. Den är den största delen av gatufesten. Teater Reflex kommer att ha några bord för försäljning av saker som vi samlar in. Du kan lämna grejerna direkt till loppisen lördagen den 1 sept mellan kl 09:00 och 11:00. Teater Reflex´ loppisbord kommer att finnas vid parken mitt emot Mostrarnas Diversehandel.

Egen plats på loppisen. Om du vill kan du boka en egen plats i loppmarknaden där du säljer grejer. En plats kostar 200:- att hyra. Det är pengar som går som stöd till Teater Reflex. En plats på loppmarknaden är ca 2×2 meter. Bord får du ta med själv. Vi kan tyvärr inte ordna elanslutning. Alla slags prylar, kläder, böcker osv kan säljas på loppmarknaden men det är bara arrangörerna som serverar fika, våfflor, korv etc

Din anmälan skickar du till Tommie Lindström, tommie.foto@telia.com och du betalar till Pg 13 92 845-2. Privatpersoner kan boka platser men inte företag. I anmälan måste du ange ditt namn, adress och personnummer samt kontaktuppgifter såsom e-postadress och telefonnummer.

Vill du skänka saker?
Du kan också bidra till Teater Reflex´ ekonomi genom att skänka prylar till vårt loppisbord på gatufesten. Här är olika möjligheter för dig att lämna grejer:

-          Tillhör du kören och kommer till Kärrtorp onsdagen den 29 aug kan du lämna dina loppisprylar vid teatern. Kom i så fall lite före körstart. Även du som inte är med i kören kan lämna grejer till loppisen vid teatern den kvällen. Vi kör sen alltsammans till Gamla Enskede.

-          Du kan lämna grejerna direkt till loppisen lördagen den 1 sept mellan kl 09:00 och 11:00. Teater Reflex´ loppisbord kommer att finnas vid parken mitt emot Mostrarnas Diversehandel.

-          Du kan också lämna in prylarna i Mostrarnas Diversehandel i Enskede  vid någon annan tidpunkt.

-          Funkar inget av ovanstående för dig kan du ringa eller maila till Jacob Cederström så kanske det går att fixa någon specialtransport för dina prylar. Mob: 070-628 89 13.   E-post: jacob.cederstrom@comhem.se

Servering. I den lilla parken vid Stora Gungans väg ordnas en servering med saft, fika, korv, mackor, lättöl o.s.v. Det är Teater Reflex som ansvarar för serveringen. Gatufesten hålls på Stora Gungans väg och runt Triangelparken.
Närmaste T-bana Sandsborg. Här finns en karta om du vill veta hur man hittar hit.

Här finns en affisch som du kan ladda hem och skriva ut: Årets gatufest – Inbjudan till loppis

Genomförs i samarbete med ABF.