Flamencokurs 18 aug 11-14

Kom och inspireras av den härliga och starka flamencosången och musiken!

KORTKURS i flamencodans och flamencosång med Ellen Pontara  & Pia Pohjakallio, Per Lenner på gitarr. Den kostar 200 kr och pågår mellan 11-14. Den passar alla som inte har provat vare sig flamencodans eller sång. Anmäl dig till info@teaterreflex.se senast 10 aug. Betala på plats.

- “Att sjunga flamenco är att låta själen tala – fritt och utan omsvep.”

Flamencosången är ett mycket starkt sånguttryck som uttrycker ett brett spektra av känslolägen. Det är en mycket naken och individuell sång och lämpar sig därför för alla slags röster. Ellen ”la Loba” Pontara arbetar sedan 1994 som sångerska, flamencosångerska, musikskapare, sång- och röstpedagog. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm och har även en tvåårig konstnärlig fördjupningsutbildning från Spanien i flamencosång.

Efter sångworkshoppen får du prova på flamencodans, till samma sångverser som du har fått sjunga med Ellen! Flamencodansen är en underbar och kraftfull dansform med mycket själ och hjärta. Det handlar om pondus, stolthet och personlighet i en värld av musik, sång och härliga rytmer! Läraren Pia ”La Ardilla”, eller Pia del Norte som hon kallas i Spanien är en omtyckt pedagog känd för sin aldrig sinande entusiasm och engagerande klasser. Per Lenner är medskapande på flamencogitarr under hela workshopen! Per är en rutinerad flamencogitarrist och en personlig uttolkare av flamencons själ.

I samarbete med ABF