Cirkusträning på Teater Reflex

Under 1 vecka får du intensiv grundträning i cirkus och scenframställning. I kursen ingår lektioner i akrobatik & rörelse, luftakrobatik, ekvilibrism, jonglering och scenframställning. Lektionerna kombineras med individuell coachning. Varje vecka avslutas med en föreställning för familj & vänner på Teaterns scen.

Kursen riktar sig till dig som är särskilt intresserad av cirkus som uttrycksform. Barn, ung eller vuxen – från 7 år. Kursen ges på Teater Reflex i Kärrtorp under ledning av cirkusregissör/pedagog Marie-Louise Masreliez tillsammans med internationellt verksamma pedagoger & artister.

Kostnad: 1780kr/vecka Tid: 9.00–15.00, mån-fre.
I priset ingår försäkring.

Veckor: v24, 25 (sö-to), 26, 27 eller 28.

Anmälan

Kontakt: cirkus@teaterreflex.se / 073 628 92 26


Marie-Louise Masreliez
är verksam som regissör/-koreograf med egna föreställningar och har inlett ett samarbete med Teater Reflex. Hon kommer att sätta upp det nyskrivna cirkusverket Higher i oktober på teatern. Marie-Louise vill inspirera barn och unga till att utforska rörelse och kreativitet med cirkusen som uttryck. Det unika för cirkus är att målet inte är tävling. Istället är strävan att identifiera varje individs unika förutsättningar, och fokus ligger på att stimulera denne till lust för rörelse och kreativitet, samt att undersöka sitt alldeles egna förhållande till att ta plats på scenen.

Marie-Louise Masreliez är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm och vid Carampa i Madrid. Hon har även utbildning inom Pedagogik från Stockholms Universitet. Hon har varit pedagog vid cirkus för funktionshindrade och skrivit en handledning för andra pedagoger vid Cirkus Cirkör. Marie-Louise Masreliez har arbetat som cirkuspedagog i Spanien, Libanon och Sverige.

Läs mer om Marie-Louise Masreliez här: http://www.masreliez.se